Facette gardiner är en snygg gardin som består av två lager transparant väv. När Facette gardinerna är nerrullade så skapar de en behaglig avskärmning. Du kan även ställa in vävarna på mellanpositioner och på så vi reglera mängden ljus som kommer in.

Facette-gardiner – Olika bredder

Facette gardinernas vågräta linjer finns i tre olika utföranden: 4mm, 7 mm, samt 14 mm. Ju bredare ränder du väljer desto mer ljusinsläpp får du. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp när Facette gardinen är öppen och stänger du gardinen så har du en perfekt avskärmning. Den minsta storleken (4mm) passar bäst till normalstora fönster. Vill du har mycket ljusinsläpp så väljer du 7mm. Har du stora fönster och vill ha ett imponerande intryck så ska du välja 14 mm.

 

Facette-gardiner – Valmöjligheter

Facette gardinerna finns i 17 olika färger. De övriga komponenterna som finns på gardinen som exempelvis skena är färgmatchad. Du kan även välja att få skenorna i vitt eller i aluminium. Facette gardinens maxbredd är 2,5 m och maximalytan ligger på 4.6 kvadratmeter.

 

Hjälp med mätning och montering av dina facette-gardiner?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina facettegardiner, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Bromölla eller Kristianstad samt Åhus. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Facette-gardiner – Sammanfattning

  • Facette gardiner finns i tre olika bredder 4mm, 7mm samt 14 mm.
  • Facette gardinerna finns i 17 olika färger. Väv och komponenter har samma färg.
  • Facette gardinernas maxbredd är 2,5 meter och maximalytan är 4,6 kvadratmeter.
  • Facette gardiner hålls ren med en dammvippa. Ta bort fläckar med en lätt fuktad trasa.
  • Facette gardinernas väv består av 100% Trevira CS (flamsäkert och antistatbehandlat).