Panelgardiner kan ge ett spännande intryck åt ditt hem. Panelgardiner går att använda i flera lager och eftersom de måttanpassas så kommer den exklusiva känslan att infinna sig snabbt efter de är monterade. Fungerar utmärkt både mot sol och insyn.

Panelgardiner – Fördelar

Panelgardiner kan dras fram och tillbaka och kan därför placeras där de gör mest nytta för stunden. Panelgardiner skapar också en känsla av rymd i rummet. Flera av våra kunder använder även panelgardiner som rumsavdelare. Eftersom panelgardinerna finns i både mönster och enfärgat så vågar vi lova att det finns en stil som passar nästan alla.

 

Panelgardiner – Skapa intryck

Vill du att din interiör ska skapa härliga intryck? Prova att blanda enfärgade panelgardiner med mönstrade. Du kan kombinera helt efter färgsättning i rummet. Panelgardinerna finns i bredder från 25 cm upp till hela 120 cm.

 

Panelgardiner – Betjäning

Du kan styra panelgardinerna genom antigen handdrag eller snördrag. Väljer du snördrag så är panelgardinerna sammankopplade och följer varandra vid betjäning.

 

Panelgardiner – Storlekar och material

Minimibredd är 25 cm och maximalbredd är 120 cm. Maximal höjd är 350 cm. Skenan till panelen finns med två till fem kanaler och går att få hur lång som helst. Skenan finns i färgerna vit och aluminium. Panelgardiner sys av rullgardinsväv så det går att kombinera dessa två produkter i ett hem och använda samma typ av väv.

 

Panelgardiner – Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina panelgardiner, så brukar vi ha möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Panelgardiner – Sammanfattning

  • Panelgardiner kan skapa komplexa intryck genom att använda flera lager.
  • Panelgardiner skapar rymd i rummet och kan ha en längd upp till 350 cm.
  • Blanda panelgardiner av olika färg och mönster för att skapa ett unikt intryck.
  • Panelgardinerna kan användas som rumsavdelare – använd då en bredare modell.
  • Du kan kombinera din rullgardinsväv med panelgardiner – det är samma väv.