Persienner är perfekta för dig som vill kunna reglera ljusinsläppet. Allt mellan lite ljusinsläpp till mörkläggning, eller helt upprullat för att kunna se ut. Persienner har alltid varit populära och det finns många färger, bredder och material.

Persienner – Olika stilar

Persiennerna finns i både trä och aluminium, och de går även att kombinera. Det går även att välja bredd på lamellerna, allt ifrån smala till breda. De vanligaste färgerna vi säljer är vitt, grått och silver samt beige och svart. Du kan enkelt manövrera persiennerna med vridstång, snördrag, kedjedrag eller motor.

 

Persienner – Vilken modell behöver du?

Det finns flera olika modeller. Persiennen Megaview erbjuder extra god utsikt mellan lamellerna. Om du behöver persienner i våtrum eller kök så kan aluminiumpersienner vara något att föredra. Vill du däremot slippa för mycket ljusinsläpp så rekommenderar vi Lightline persiennen, som inte har några snörhål i främre delen av lamellen. Letar du efter en mönstrad persienn så ska du titta närmare på Ondulette persiennen som finns i fyra olika mönster och fem olika färger. Vill du kunna stänga olika sektioner av persiennen så ska du titta närmare på Variozone persiennen som kan stängas stegvis i olika sektioner.

 

Hjälp med mätning och montering av dina persienner?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina persienner, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Bromölla eller Kristianstad samt Åhus. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Persienner – Sammanfattning

  • Persiennernas fördel till skillnad från många andra produkter är att man kan reglera ljuset.
  • Persienner är en bra lösning för dig som vill kunna se ut även om det är nerrullat.
  • Våra persienner finns i flera olika färger och även som mönstrade.
  • Persiennerna går att få antingen i aluminium eller trä, eller en kombination av de båda.
  • Persienner är lätta att rengöra med en dammvippa eller fuktig trasa.