Plisségardinen Duette är en energieffektiv gardin som samtidigt är väldigt vacker i hemmet. Genom att kombinera bredder, vävar och färger kan du skapa din en helt unik plisségardin som kommer att lyfta din interiör till nya nivåer.

Plisségardiner Duette – Så fungerar de

Plisségardinen Duette har två lager väv. Väven skapar en luftficka som under vinterhalvåret håller kvar värmen samtidigt som den under sommarhalvåret klarar att hålla temperaturen nere. En annan fördel med den dubbla väven är att den är ljuddämpande.

 

Plisségardiner Duette – Fixé eller Architella

Fixé filtrerar solens UV-strålar, detta medför att du slipper få dina möbler solblekta. Architella är en vidareutveckling av Duette och har tre lager med väv. Allt för att ge maximal isolering. Konstruktionen bygger även på att sprida ljuset genom ett filter innan ljuset går ut i rummet.

 

Plisségardiner Duette – Fördelar

Förutom att Duette har fler lager väv jämfört med en vanlig plisségardin, så har den heller inga synliga snörhål. Linhålen döljs nämligen mellan lagren av väv. Letar du efter en gardin som är perfekt för mörkläggning så passar exempelvis Duette Architella perfekt eftersom inget ljus tränger in genom de små snörhålen.

 

Plisségardiner Duette – Storlekar

Man brukar börja med att avgöra vilken plissébredd du vill ha exempelvis 25 mm, 32 mm eller 64 mm. Därefter tittar man på om du vill ha transparant väv, halvtransparant eller mörkläggande väv. Samtidigt kan du titta på vilken färgsättning som passar dig. Plisségardinen Duette är en måttbeställd produkt. Kom in till oss och titta på våra 200 olika vävar bland kolletkionsböckerna. Samtidigt kan vi visa mer om hur produkten fungerar.

 

Hjälp med mätning och montering för dina Plisségardiner Duette?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina plisségardiner Duete, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Bromölla eller Kristianstad samt Åhus. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Plisségardiner Duette – Sammanfattning

  • Plisségardinen Duette kan skärma av delar av fönstret nerifrån och upp.
  • Plisségardinen Duette finns i två modeller; en som stoppar UV-strålar och en som är extra isolerad.
  • Plisségardinen Duette är perfekt om du vill spara energi i ditt hushåll.
  • Plisségardinen Duette finns med tre olika plissébredder och ca 200 vävar.
  • Plisségardinen Duette finns med transparant väv, halvtransparant eller mörkläggande väv.