Plisségardiner skapar ett mjukt och ombonat intryck. Plisségardiner har fördelen att man kan skärma av delar av fönstret, exempelvis nerifrån och en bit upp, eller bara mittsektionen av fönstret. Plisségardinerna finns i en mängd olika färger.

Plisségardiner – Finns i fyra modeller

Plisségardinerna finns i fyra olika modeller. Versol, LiteRise, Deko Plus, samt Deko. Versolmodellen reflekterar solens strålar med hjälp av aluminiumbaksidan. LiteRise och Deko Plus har dubbel väv. Deko har enkel väv. Men oavsett vilken modell du vill titta närmare på så är alla plisségardiner en måttbeställd vara. Vill du veta mer om plisségardiner så är du välkommen att besöka vår utställning. Hos oss kan du även titta på de olika vävarna som finns i våra kollektionsböcker.

 

Plisségardiner – Fördelar

En plisségardin kan ha en transparant väv som gör att du ser ut och släpper in lite ljus. Väven kan också vara mönstrad för att skapa skarpare intryck i rummet. Väven kan också vara mörkläggande. Plisségardiner har den fördelen att om du väljer en dubbel väv så kan den isolera kvar värmen i huset samtidigt som den kan stänga ute värmen på sommaren. Storlekarna varierar lite mellan de olika modellerna men oavsett fönstertyp så har vi en plisségardinsmodell som kommer att passa.

 

Plisségardiner – Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina plisségardiner, så brukar vi ha möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Bromölla eller Kristianstad samt Åhus. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Plisségardiner – Sammanfattning

  • Plisségardiner kan skärma av delar av ett fönster som andra produkter inte kan.
  • Plisségardiner finns i fyra olika modeller beroende på vilka egenskaper du vill ha.
  • Vävarna till plisségardiner finns i transparant, mönstrad och mörkläggande väv.
  • Plisségardiner med dubbel väv håller kvar värmen inomhus på vintern och isolerar.
  • Plisségardinen Versol har en aluminiumbaksida som reflekterar solens strålar.