Silhouette gardiner är en perfekt kombination av en rullgardin och en persienn. Silhouette gardinerna har vågräta lameller gjorda av tyg, med inspiration hämtad från persienner. Silhouette gardinen har även en rullgardins avskärmningsförmåga och lätthet. Därför passar denna produkt även utmärkt i ett sovrum.

Silhouette-gardiner – Om produkten

Silhouette gardiner består av tyglameller som är placerade mellan två lager av väv. Väven är transparant vilket skapar en exklusiv och lätt känsla. Silhouette gardinerna finns i tre olika bredder: 50 mm, 75 mm samt 100 mm.

 

Silhouette-gardiner – Färger

Silhouette gardinerna finns i hela 25 olika vävar med alla möjliga vackra färger. Lamellerna går att få i tre olika varianter, släta, strukturerade eller mörkläggande. En snygg detalj är att färgen på skenorna alltid är likadan som ditt färgval av väv. Det går även att få skenorna i färgerna vit och aluminium.

 

Silhouette-gardiner – Betjäning

Silhouette gardinen kan styras på tre olika sätt. Det vanligaste är snördrag men den går även att betjäna genom ett pumpsystem som heter UltraLift, pumpsystemet lyfter och sänker lamellerna. Fördelen med pumpsystemet är att snördraget inte ligger på golvet eller i fönsterkarmen. Det tredje alternativet är motor.

 

Silhouette-gardiner – Vilken lamellbredd ska du välja?

Vi rekommenderar dig att välja 50 mm bredd om du har normalstora fönster. Är du behov av mycket ljusinsläpp i rummet så bör du snarare välja 75 mm bredd. Har du väldigt stora fönster och vill skapa insynsskydd med samtidigt inte vill missa utsikten så satsa på 100 mm bredd.

 

Silhouette-gardiner – Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av dina silhouettegardiner, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Bromölla eller Kristianstad samt Åhus. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Silhouette gardiner – Sammanfattning

  • Silhouette-gardiner är den perfekta kobinationen av en persienn och en rullgardin.
  • Silhouette-gardinerna finns i 25 olika färger och färgmatchade skenor.
  • Silhouette-gardinerna kan betjänas med snörddrag, pumpsystem eller motor.
  • Silhouette-gardinerna finns i tre olika bredder på lamellerna 50 mm, 75 mm och 100 mm.
  • Silhouette-gardinerna kan rengöras med en fuktig trasa eller kemtvätt – får ej stryckas.