Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd och helst att även produkterna överträffade din förväntan. För att du som kund ska få denna upplevelse krävs det att vi väljer våra leverantörer med omsorg. Här under finner du ett urval av de företag vi har förmånen att jobba med.

kirsch

Kirsch

Kirsch utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning. Design, kvalitet och funktion är subjektiva ord men är tydliga när man står framför en av deras produkter.

hestramarkis

Hestra Markis

Hestra Markis är ett gammalt företag De startades redan 1948. De levererar invändigt och utvändigt solskydd genom en rad återförsäljare över hela Sverige. Vi jobbar med Hestra Markis för att de alltid håller hög kvalitet och har oerhört vackra produkter.

luxaflex

Luxaflex

Ett känt märke över hela världen när det gäller interiör fönstermiljö. Deras produkter håller högsta kvalitet och designen är fantastisk. Luxaflex marknadsförs av Kirsch.

becker

Becker

Becker är ett välkänt märke när det kommer till motorer och automation. Becker erbjuder helhetslösningar för ditt solskydd. Det enda du behöver styra är kontrollen.

mairo

Mairo

Mairo erbjuder tyger i ett traditionellt hanterverk. Med eget tryckeri trycks modets färger och mönster. När du köper Mairo tyg så kan du lita på att du får ett tyg som håller och som samtidigt är miljövänligt.

somfy

Somfy

Temperatur, komfort och energibesparingar är starka argument som talar för rörliga och automatiserade solskydd. Somfy är experter på att kombinera styrning och automatisering.

sandatex

Sandatex

Sandatex startade 1983 med ambitionen att bli den bästa grossisten av solskyddsvävar. De har ett sortiment som håller högsta kvalitet och ger stora valmöjligheter av mönster och färger.

dickson-logo

Dickson

Världsledande företag avseende tekniska textiler som förfinar och skyddar våra hem vad gäller solskydd, exteriör, interiör och användning.

jwnordic-logo

JW Nordic

Småländskt företag som utefter sina kunders önskemål, tillverkar solskydd. Med egen produktion av persienner och plisséer är JW Nordic en av Sveriges största persienntillverkare.