Vi på Quality – Hem & fönstermiljö jobbar med sol- och ljusavskärmningsprodukter både för inomhusbruk samt utomhusbruk. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder, både privata och företag. Vi har kunder både i Kristianstad, Åhus och Bromölla samt Karlshamn.

 

Vår typiske kund – Privat

Har ofta problem med för mycket ljus eller sol. Samtidigt som de letar efter en kvalitetsprodukt som höjer inredningskänslan och gör hemmet mer ombonat. Kunden vill ha en måttanpassad lösning som är tillverkad till hans/hennes hem. Det ska vara bra kvalitet och färgerna på produkten ska inte blekna bara för att man hänger upp produkten. De vill ha en betjäningslösning som alltid fungerar och som är lätt att hantera. Men framför allt kommer de till oss för de vill skapa ett riktigt vackert hem.

 

Vår typiske kund – Företag

Har oftast problem med för mycket ljus eller sol på kontor eller i konferenslokaler. De söker en bra lösning som känns exklusiv och där färgsättning matchar resten av kontoret och inredningen. De kan flera gånger vara i behov av en motorlösning för konferensrummen eller en mörkläggningslösning.

 

Vi vill hjälpa dig både före och efter köp

Vi vill finnas till och hjälpa dig att välja rätt lösning, men också finnas till hands när det är dags för underhåll och justeringar. Vi vill att du ska känna att du kan höra av dig till oss och be om hjälp. Det är vanligt att kunder som bor i Kristianstad och Åhus samt Bromölla och Sölvesborg ofta kommer inom och tittar i vår utställning innan de bestämmer sig. Kom förbi så hjälper vi dig.