Hur vi kan hjälpa dig?

Du är viktig för oss som kund. Vi vill att du ska känna dig nöjd både före och efter du har handlat av oss. Här under har vi sammanfattat några punkter som vi brukar hjälpa våra kunder med.

Mätning & rådgivning

Vi hjälper dig från början. Vi kan hjälpa dig med måttagning och kan även ge dig goda råd om vilka produkter som du bör titta närmare på. I vår utställning finner du mängder med prover och upphängningar både för interiör och exteriör. Det är vanligt att vi besöker våra kunder i Kristianstad, Åhus samt Bromölla och Sölvesborg och hjälper kunden med måttagning.

Montering & installation

Efter du bestämt dig så beställer vi dina produkter. Vi har möjlighet att komma hem till dig och montera och installera produkterna. Du får en fackmässig installation och vi kan även visa hur du ska använda produkterna. För dig som bor i Kristianstad, Åhus, Bromöllaområdet så finns det möjlighet att vi kommer ut och installera. Kontakta oss kan vi komma överens.

Service & underhåll

Till oss kan du alltid ringa om du vill ha hjälp med justering eller söker underhåll av dina produkter. Vi vill att våra kunder ska känna sig nöjda . Därför är det viktigt att du som kund känner att du alltid kan höra av dig.

Reservdelar & vävar

Även om våra produkter håller enormt hög kvalitet så slits de över tid. När du köper produkter från oss så kan du vara trygg med att det alltid finns reservdelar och nya tyger och vävar när du känner att det är dags att byta.