I vår utställning finner du uppsättningar av de flesta modellerna både för interiör och exteriör solavskärmning. Vi har monterat upp olika modeller så att du kan kolla närmare på kvaliteten och känna på finishen. Bor du i närheten av Kristianstad, Åhus eller Bromölla så titta förbi så hjälper vi dig gärna.
Här hittar du våra utställningar och showrooms.

 

Inspirationspärmar och vävkollektioner

Vi har ett bra bibliotek med inspirationspärmar och vävkollektioner. I dessa kan du bläddra och titta på vilka vävar som erbjuds inom de olika produkterna. Där kan du även se skillnader mellan transparanta , halvtransparanta och mörkläggande vävar. Samt kontrollera färgsättningen på dem.

 

Demonstration av markiser

För att underlätta för dig som kund har vi satt upp ett antal olika markiser som betjänas både manuellt och med motor. Vi har även Somfys motor och automatisering produkter hemma som vi kan visa dig. Så kom in och titta – vi hjälper dig gärna.

 

Rätt från början

Vi vet att det finns många olika produkter och du som kund vill ju att det ska blir rätt val, där slutresultatet är en interiör eller exteriör lösning som du kan glädjas åt dagligen i ditt hem. Kom in till oss så reder vi ut skillnaderna och lyssnar på vilket behov du har. Vi har även gott om broschyrer så att du kan gå hem och i lugn och ro fundera och fantisera om hur du vill ha det.