Bali är en kraftfull fönstermarkis. Bali fönstermarkis passar till de flesta byggnader oavsett om det gäller för privat eller offentligt bruk. Markisen manövreras med hjälp av band. Men eftersom markisen är så pass kraftig i sin konstruktion så kan den även manövreras med motor.

Markis Bali – Manövrering

Du kan styra din markis på flera olika vis. Dels genom manövrering med band, dels genom att använda vev eller om du önskar genom att installera motor. Fallarmarna är kraftfulla och har justerbar fjäderspänning som gör att duken alltid hålls på plats. Om motorisering önskas så finns även möjlighet att installera sol och vid automatik på så vi skapas automatisk styrning efter väderförhållandena. Vid styrning med motor ingår även fjärrkontroll.

 

Markis Bali – Markisduk

När det kommer till valet av markisväv så är det snarare fantasin som är begränsningen. Det finns stora markisvävskollektioner med allt från enfärgade till randiga vävar och även designade mönster.  Dessutom kan du välja vilket typ av kantband du vill ha. Kom in till oss så visar vi prover.

 

Markis Bali – Konstruktion

Bali fönstermarkis har en kraftfull konstruktion. Skulle det vara så att markisen kommer vara extra hårt utsatt för vind så finns det möjlighet att välja till vindsäkrade fallarmar. Konstruktionen är väl beprövad och kräver inget underhåll. Materialet består av naturnodiserat aluminium för att klara hård väderlek. Som tillval går det även att få konstruktionen vitlackad.

 

Markis Bali – Montering & dimensioner

Väljer du en underrullad rullgardin så kommer den närmare fönstret och lämnar väldigt lite ljusinsläpp. Fördelen med överrullad är att det döljer käppen som håller väven och ger ett mer stilrent intryck.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning för din Bali markis, så brukar vi ha möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätningen om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Fönstermarkis Bali – Sammanfattning

  • Markisen passar till både privat och offentligt bruk.
  • Manövreringen sker med hjälp av band, vev eller motor.
  • Markisens konstruktion kan få extra förstärkta fallarmar om markisen utsätts för hård vind.
  • Seriekoppling av markisen är möjlig upp till 20 meter med motor.
  • Fönstermarkisen Bali håller väven i en kassett när den är inrullad.