Markisen Brava Screen passar den flesta typer av byggnader. Allt från sjukhus till skolor och moderna villor. Markisen löper upp och ner genom styrskenor. Du har även möjlighet att välja mellan ljus och mer väderbeständiga dukar till markisdukar som är mer genomskinliga.

Markis Brava Screen – Manövrering

Markisen regleras med vev antigen invändigt eller utvändigt. Du har även möjlighet att välja till motorstyrning av markisen. Styrningen sker då genom fjärrkontroll alt. Genom automation via sol och ljusflöde.

 

Markis Brava Screen – Komponenter

Det finns stora mängder markisväv att välja mellan. Allt från enfärgade till randiga och mönstrade vävar.  Du har även möjlighet att välja en screenduk vilket är en genomskinlig PVC-belagd polyesterväv som filtrerar solljuset. Styrskenorna som löper längs sidorna är gjorda av naturnodiserat aluminium. Det finns även möjlighet att få dessa vitlackade.

 

Markis Brava Screen – Montering och dimensioner

Markisen ska monteras direkt på väggen, fönsterkarmen eller i nisch. Maxhöjden är 3 meter och maxbredden är också 3 meter per enhet. Önskas seriekoppling så går det upp till 6 meter.

 

Hjälp med mätning och montering av din fönstermarkis?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din Brava Screen markis, så brukar vi ha möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätningen och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Fönstermarkis Brava Screen – Sammanfattning

  • Markisen Brava Screen passar utmärkt till kontor, sjukhus, skolor eller moderna villor.
  • Markisen styrs med hjälp av en vev invändigt eller utvändigt alternativt motorstyrd.
  • Markisvävarna finns både som vanliga vävar och som PVC belagd polyesterväv som filtrerar solljus.
  • Markisens maxhöjd är 3 meter och maxbredden är också 3 meter.
  • Brava Screen markisen går att få automatiserad där den regleras beroende på ljus och vindflöde.