Markisen Duox är en kraftig dubbelmarkis som skapar nya ytor för dig att umgås på utomhus. Duox markisen passar utmärkt både på terrasser och i trädgårdar men även till en uteservering.

Markis Duox – Manövrering

Manövreringen sker med hjälp av vev eller motor. Det finns även möjlighet att styra markisen genom automation. Markisen styrs då beroende på sol och vindförhållanden.

 

Markis Duox – Markisduk

Oavsett om du letar efter en enfärgad markisväv eller en fönstrad eller varför en randig, så är vi säkra på att vi har en markisväv som kommer att passa dig. Du är välkommen förbi vår utställning så hjälper vi dig med prover.

 

Markis Duox – Konstruktion

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Duox markisen har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 20° vid installationen.

 

Markis Duox – Montering & dimensioner

Markisen kan monteras med tre olika fötter. Som standard levereras Hestra Duox med modell A, se bilden ovan. Modellerna A och C används för ovanpåliggande montage, modell B för ingjutning, så möjligheterna är många.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av markisen Duox, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Markis Duox – Sammanfattning

  • Markisen Duox är en perfekt markis för trädgård och terrass.
  • Markisen går att styra med hjälp av vev eller motor.
  • Duox markisen går att styra med automation, markisen styrs då av sol och vindförhållanden.
  • Det finns tre olika fötter beroende på vilken monteringslösning du behöver.
  • Stort utbud av markisvävar säkerställer att du kommer att få precis den markisväv du önskar.