Family D är en extra kraftig terrassmarkis som passar utmärkt för villaterrasser och stora balkonger. Markisen skapar ett fantastiskt solskydd i utfällt läget. Vad sägs om 4 meters utfall och 6.5 meters bredd. Markisen passar utmärkt även till kiosker och matställen.

Markis Family D – Manövrering

Manövreringen av terrassmarkisen kan antigen ske med hjälp av vev eller med motor. Om du vill så finns det möjlighet till automation. På detta vis går terrassmarkisen ut och in beroende på vind och solförhållanden. När terrassmarkisen är inrullad ligger den väl skyddad i en kassett.

 

Markis Family D – Markisduk

När det kommer till mönster och färg på markiserna så finns det stort utbud att välja mellan. Allt från randiga till mönstrade till enfärgade markisvävar. Du är givetvis välkommen in till oss så visar vi mer.

 

Markis Family D – Konstruktion

Konstruktionen är tillverkad för att hålla. Profilerna är av eloxerat aluminium som sedan är pulverlackade. Allt för att du som kund ska fått det underhållsfritt.  Om du skulle önska att få profilerna pulverlackade i vitt så går detta att lösa.

 

Markis Family D – Montering & dimensioner

Monteringen görs vanligtvis direkt på väggen eller precis under takfoten. Det finns även monteringskonsoler för snedtak.
Måtten som gäller ser du här under.
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 och 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet (6.5 m med 4.0 m utfall).
Seriekoppling upp till 19,5 meter.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din terrassmarkis Family D, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Family D – Sammanfattning

  • Terrassmarkiss Family D passar utmärkt till stora terrasser och balkonger.
  • Terassmarkisen manövreras med hjälp av vev eller motor.
  • När markisen är inrullad så skyddas den genom att den ligger i en kassett.
  • Markisen går att automatisera för vind och sol.
  • Profilerna (markiskonstruktionen) går att få i grå eller vit pulverlack.