Lamellgardiner ger alltid ett exklusivt intryck och förenar både snygg design med ett effektivt solskydd. Har du större fönsterpartier eller flera fönster som är uppdelade i sektioner så är lamellgardiner en mycket vacker lösning.

Markis Family – Manövrering

Terrassmarkisen Family manövreras med vev eller med motor som finns som tillval. Om du önskar så finns det även möjlighet att installera automation som styr terrassmarkisen beroende på vind och solförhållanden.

 

Markis Family – Markisduk

Fantasin är nog snarare begränsningen. Vi har ett enormt stort sortiment av markisdukar. Du kan välja mellan allt från randiga till mönstrade till enfärgade markisdukar. Du är givetvis alltid välkommen förbi om du vill titta på prover.

 

Markis Family – Konstruktion

De eloxerade aluminium profilerna säkerställer att din markis kommer att hålla och fungera underhållsfritt. Vi använder bara slitstarka material som fungerar. Det är därför vi kan lämna bra garantier.

 

Markis Family – Montering & dimensioner

Terrassmarkisen Family monteras direkt på väggen eller precis under takfoten. Det finns även monteringskonsoler om det handlar om snedtak. Måtten för Terrassmarkisen Family är:
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 och 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet (6.5 m med 4.0 m utfall).
Seriekoppling upp till 19,5 meters bredd.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din Terrassmarkis Family, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Family – Sammanfattning

  • Terrassmarkisen Family passar utmärkt på stora terrasser och balkonger.
  • Markisen går att manövrera med vev men motorstyrning finns som tillval.
  • Terrassmarkisen går att autmatisera så att den styrs av vind och solförhållanden.
  • Markisens utfall är 4 meter med en bredd på hela 6,5 meter.
  • Markisdukar finns i alla färger och mönster – du kommer att hitta något du gillar.