Terrassmarkisen Ibiza hjälper dig att förvandla din uteplats till ett vackert uterum. Markisen Ibiza passar utmärkt till stora villaterrasser och balkonger. Markisen fungerar även utmärkt till matställen. Perfekt skydd mot solen under sommaren.

Markis Ibiza – Manövrering

Terrassmarkisen Ibiza styrs med hjälp av vev men om du önskar så finns motor som tillval. Du har även möjlighet att välja till automation. Detta vis så styrs markisen in och ut beroende på väderförhållandena.  Lutningsvinkeln kan justeras steglöst mellan -5 grader och + 40 grader.

 

Markis Ibiza – Markisduk

Oavsett vad du har för färgsättning på ditt hus och din uteplats så är vi övertygade om att du kommer att finna en markisduk som passar dig. Vi har allt från enfärgade till randiga och även mönstrade markisvävar. Du kan även välja vilken färg du önskar på kantbanden till markisen.

 

Markis Ibiza – Konstruktion

Samtliga delar till terrassmarkisen är i naturnodiserat aluminium, allt för att stå emot väder så bra som möjligt.  Så tack vare att det är slitstarka material så är hela konstruktionen underhållsfri. Vikarmarna är oerhört kraftiga. Det sitter kedja både i knä och axelled.  Kraftfulla fjädrar säkerställer att duken alltid ligger på plats.

 

Markis Ibiza – Montering & dimensioner

Terrassmarkisen Ibiza monteras direkt på väggen eller direkt under takfoten.  Behöver du montering vid snedtak så finns monteringskonsoler som tillval.
Armutfall: 1.25, 1.75, 2.1, 2.6, 3.1 och 3.6 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet.
Seriekoppling upp till 15.0 m med motor.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din terrassmarkis Ibiza, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Ibiza – Sammanfattning

  • Terrassmarkisen Ibiza skapar ett extra uterum.
  • Markisen passar utmärkt till villaterrasser och stora balkonger.
  • Manövreringen av markisen sker genom vev eller med motor som finns som tillval.
  • Ibiza markisen är en väldigt kraftfull vikarmsmarkis som är helt underhållsfri.
  • Terrassmarkisen Ibiza täcker nästan 4 x 7 meter i utfällt läge.