Markisen Java är perfekt för dig som behöver markiser till mindre fönsterpartier. Den passar dock till alla typer av byggnader. Du kan snabbt och enkelt släppa ut eller dra in markisen med hjälp av bandet. I uppdraget läget skyddas väven av kassetten.

Markis Java – Manövrering

Manövreringen kan ske både utvändigt och invändigt med hjälp av teryleneband.  Det finns även möjlighet att manövrera markisen med vev.  Markisen har även en banduppsamlare som finns som tillval.

 

Markis Java – Markisduk

Vi har alltid ett stort sortiment av markisdukar som passar alla smaker. Du kan välja mellan allt från enfärgade till randiga eller varför inte mönstrade markisvävar. Kom och besök vår utställning så visar vi gärna kollektionerna.

 

Markis Java – Konstruktion

Markisen Siesta har fallarmar med justerbar fjäderspänning, detta för att duken alltid ska ligga på plats.  Kommer markisen att utsättas för hård vind rekommenderar vi att du väljer till vindsäkrade fallarmar som finns som tillval.

 

Markis Java – Montering och dimensioner

Man kan montera markisen direkt på fönsterfodret, väggen eller nischen. Nischkonsoler finns som tillval. Armutfallet finns från 0.5 meter till 1.0 meter. Maxbredden är 3.2 meter per enhet.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering för din Java markis, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med detta om du bor i Kristianstad, Karlshamn, Olofström eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Fönstermarkis Java – Sammanfattning

  • Markisen Java passar bäst till mindre fönsterpartier.
  • Markisen manövreras antingen genom band eller med vev.
  • Vindsäkra fallarmar finns som tillval om markisen kommer bli utsatt för hård vind .
  • Markisen har ett armutfall på mellan 0.5 och 1.0 meter med en maxbredd på 3.2 meter.
  • Ett stort utbud av markisvävar gör att du kommer att finna en markisväv som passar dig.