Sienna markis passar utmärkt till restauranger och butiker men även hotell och kontor. Det finns möjlighet att trycka din logotyp på markisväven och på så vis skapa en perfekt reklamplats. Genom att belysa Sienna markisen så kommer effekten bli fantastisk kvällstid.

Markis Sienna – Manövrering

Markisen går att få både som uppdragbar eller som fast konstruktion. Vill du ha en uppdragbar markis ingår en lina med manövrering utifrån. Det finns även möjlighet att styra Sienna markisen genom motor och fjärrkontroll. Du kan även automatisera markiserna så att de styrs av ljus och luftflödet.

 

Markis Sienna – Markisduk

Det finns ett stort markisvävsortiment, du kan välja mellan allt från mönstrade, randiga och enfärgade markisvävar. Du har även möjlighet att välja färgen på kantbandet. Kom in till oss så visar vi kollektionerna.

 

Markis Sienna – Konstruktion

Markisen Sienna kan antigen fås som fast eller uppdragbar. Materialet till konstruktionen är gjord av naturnodiserat aluminium.

 

Markis Sienna – Montering och dimensioner

Markisen Sienna kan monteras direkt på väggen eller på fönsterfodret.  Armutfallet är mellan 0,4 meter  – 2.0 meter. Maxbredden är
6 .0 meter per enhet.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering för din Sienna markis, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätningen om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Fönstermarkis Sienna – Sammanfattning

  • Markisen Sienna passar utmärkt till butiker, restauranger och hotell men funkar även på villor.
  • Tryck din logotyp på markisen så får du gratis exponering.
  • Markisens kan monteras fast eller göras uppdragbar.
  • Markisen Sienna styrs genom lina eller motor som finns som tillval.
  • Ett stort utbud av markisvävar gör att du kommer att finna en markisväv som passar dig.