Denna fantastiska terrassmarkis är perfekt för dig som vill skapa ett extra uterum. Terrassmarkisen Tarragona är perfekt skydd mot solen även när den står som längst. Detta eftersom den har en frontrullgardin som tillval.

Markis Tarragona – Manövrering

Terrassmarkisen Tarragona manövreras med vev eller med motor som finns som tillval. Skulle du önska automation så finns det möjlighet att installera detta också. Då reglerar sig markisen själv beroende på vind och solförhållanden. Lutningsvinkeln justeras steglöst mellan 0 – 90 grader.

 

Markis Tarragona – Markisduk

Markisduken är viktig. Vi vet att smaker är olika och likaså färgsättningar på hus. Därför har vi valt att ta fram breda kollektioner av både enfärgade och randiga men även mönstrade markisvävar. Så vi är övertygade att om du tittar in hos oss så kommer du att finna ett prov som du älskar.

 

Markis Tarragona – Konstruktion

Terrassmarkisen Tarragona har kraftfulla vikarmar med stålarmerat band över knälederna. Konstruktionen har även kraftfulla fjädrar som alltid säkerställer att markisduken ligger på plats. Samtliga detaljer i konstruktionen är noggrant ytbehandlade och inget underhåll krävs.

 

Markis Tarragona – Montering & dimensioner

Terrassmarkisen Tarragona monteras direkt på väggen eller direkt under takfoten. Givetvis har vi möjligt att hjälpa dig med detta. Måtten för Tarragona är:
Armutfall: 1.50, 2.0, 2.5, 3.0 och 3.5 m.
Max bredd: 6.0 m per enhet.
Seriekoppling upp till 18.0 m med motor.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din terrassmarkis Tarragona, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Tarragona – Sammanfattning

  • Terrassmarkisen Tarragona är den perfekta markisen dig med stora terrass eller balkong.
  • Terrassmarkisen går att komplettera med en frontrullgardin.
  • Markisen manövreras med vev eller med motor.
  • Terrassmarkisen Tarragona går att automatisera för sol och vind.
  • Stort utbud av markisvävar som passar alla smaker och färgsättningar.