Terrassmarkisen Toskana Grande är den robusta lösningen för den stora villaterrassen. I utfällt läge så täcker den 4 x 7 meter. Infälld ligger både markisväv och armar skyddade i en kassett. Terrassmarkisen lämpar sig även för matställen.

Markis Toskana G – Manövrering

Terrassmarkisen Toskana Grande levereras med motor som standard. Du har även möjlighet att komplettera motorn med automation för sol och vind.

 

Markis Toskana G – Markisduk

Vi har markisdukar för alla smaker. Så oberoende om du vill ha en enfärgad, randig eller mönstrad så går det att lösa. Kom in till oss så visar vi dig olika prover.

 

Markis Toskana G – Konstruktion

Terrassmarkisen Toskana G har extra kraftiga vikarmar som dessutom har dubbla wirar för överlägsen styrka.  Den kraftfulla designen på armarna ger även en elegant design. Markisen har även kraftfulla fjädrar som alltid säkerställer att markisen ligger på plats.

 

Markis Toskana G – Montering & dimensioner

Monteringen av terrassmarkisen Toskana G sker direkt på väggen eller direkt under takfoten. Om du har snedtak där markisen ska monteras så finns det speciella monteringskonsoler som tillval.
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 och 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet (6.5 m med 4.0 m utfall).
Seriekoppling upp till 19,5 meter.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din terrassmarkis Toskana G, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Toskana G – Sammanfattning

  • Terrassmarkisen passar utmärkt till villor med stora balkonger eller terrasser.
  • Motor ingår som standard till denna modell.
  • Konstruktionen är genomarbetad så att det inte finns några problem med hållbarhet.
  • Det finns ett brett sortiment med markisvävar som passar till Toskana markisen.
  • Markisen går att automatisera så att den styrs av vind och solförhållanden.