Terrassmarkisen Toskana är en modern och kraftfull markis som passar utmärkt på en villaterrass. Toskana markisen innehåller både en kassett som skyddar markisväven och motor ingår som standard.

Markis Toskana – Manövrering

Terrassmarkisen har motor som standard. Om det skulle vara så att du önskar automatisering för vind och sol så går detta att installera.

 

Markis Toskana – Markisduk

Oavsett vilken smak du har eller vilken färgsättning du har på huset så kan du vara säker på att du kommer att finna en markisväv som du älskar. Vi har ett stort sortiment och du kan välja mellan allt från enfärgade till randiga eller varför inte mönstrade markisvävar.

 

Markis Toskana – Konstruktion

Toskana markisen är en mycket kraftfull markis med kraftiga vikarmar som även har dubbla wirar som bidrar till bra styrka i konstruktionen och lång hållbarhet.  De kraftfulla armprofilerna skapar också ett mycket elegant intryck. Fjädrarna säkerställer att markisduken alltid ligger på plats.

 

Markis Toskana – Montering & dimensioner

Terrassmarkisen Toskana ska monteras direkt på väggen eller direkt under takfoten. Har du snedtak så finns det möjlighet att köpa till monteringskonsoler. Markisen mått är:
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 m.
Max bredd: 5.0 m per enhet.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din terrassmarkis Toskana, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Terrassmarkis Toskana – Sammanfattning

  • Markisen passar utmärkt för stora terrasser eller balkonger.
  • Terrasmarkisen har motor som standard.
  • Ett stort utbud av markisväv, säkerställer att du kommer få exakt den markisen du har drömt om.
  • Terrasmarkisen går att automatisera för vind och sol.
  • Mycket kraftfull konstruktion som säkerställer att allt håller och inget underhåll behövs.