Markisen Ventura påminner om en rullgardin men skillnaden är att den är monterad på fönstrets utsida. När markisen inte är utrullad så skyddas den av en kassett. Ventura manövreras med band som standard.

Markis Ventura – Manövrering

Markisen manövreras med band men om du önskar så går det givetvis att montera en vev eller motor. Önskas automation för sol och vind så går detta också att montera. Manövreringen kan både vara utvändig och invändig.

 

Markis Ventura – Markisduk

Vi har ett stort utbud av markisvävar. Du kan välja mellan enfärgade, mönstrade eller randiga markisvävar. Kappan är dessutom löstagbar. Du kan också välj mellan olika kantband.

 

Markis Ventura – Konstruktion

Markisen Ventura är tillverkad i naturnodiserat  aluminium. Markisens konstruktion finns endast med silverfärgade komponenter. Markisen har även en kassett som skyddar markisväven mot hård väderlek när den är upprullad. Alla komponenter är oerhört slitstarka så något underhåll behövs inte.

 

Markis Ventura – Montering & dimensioner

Markisen kan enkelt monteras direkt på väggen eller på fönsterkarmen. Den kan även monteras i nisch som tillval.  Armutfallet är 2.5 meter och maxhöjden är 2.5 meter. Seriekoppling går upp till 20 meters bredd.

 

Hjälp med mätning och montering?

Om du behöver hjälp med mätning och montering av din fönstermarkis Ventura, så har vi möjlighet att köra hem till dig och hjälpa till med mätning  och montering om du bor i Kristianstad, Åhus eller Bromölla. Vi utgår från Sölvesborg.

 

Fönstermarkis Ventura – Sammanfattning

  • Markisen Ventura är som en rullgardin fast på utsidan av fönstret.
  • Markisen finns bara i silverfärgade komponenter.
  • Till kassetten ingår en kassett så att markisväven skyddas när den är inrullad.
  • Markisen Ventura går även att få med vev och motor, det finns även möjlighet till automatisering.
  • Armutfallet är 2.5 meter och maxbredden är 2.5 meter.